Oheň a dým /

Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty.

Hlavní autor: Hromas, Michal, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2020
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01786nam a2200505 i 4500
001 135713
003 CZ PrSKC
005 20230502104812.0
007 ta
008 200527s2020 xr a e f 001 0 cze
015 |a cnb003220387 
020 |a 9788024267746  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 641.53:683.93  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Hromas, Michal,  |d 1976-  |7 mzk2017958276  |4 aut 
245 1 0 |a Oheň a dým /  |c Hugo Hromas 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Euromedia Group,  |c 2020 
300 |a 278 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Esence 
500 |a Obsahuje rejstříky 
520 2 |a Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty. 
650 0 7 |a vaření na otevřeném ohni  |7 ph1084215  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 9 |a open fire cooking 
650 0 9 |a meals 
653 |a dezerty  |a pečení chleba 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks 
830 0 |a Esence 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 135713 
993 |0 0  |1 315200344360  |2 ddc  |4 0  |6 D_641_530000000000000  |7 0  |9 256733  |a 367.83  |b 0  |c 338048  |d 2023-05-02  |e 0  |f ALI  |g D 641.53  |h 549.00  |i 6  |l D  |r 2024-04-09  |t 5  |w 2023-05-02  |y KN  |z NF