Oheň a dým /
Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty.
Hlavní autor: | Hromas, Michal, 1976- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2020
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstříky |
Fyzický popis: |
278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm |
ISBN: |
9788024267746 |