Oheň a dým /
Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty.
Hlavní autor: | Hromas, Michal, 1976- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2020
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Malíč
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200344360 | 338048 | D 641.53 | Naučná literatura | Dostupné |